en helt vanlig tråkig dag...

Jaha, tänker jag när jag vaknar. En ny dag och vad ska ja hitta på?
Besöka mamma ?
Neej, henne träffa jag ju igår.
Städa ?  Neej, guud se tråkigt! Fast jag behöver dammsuga.
Baka ? Neej , jag ska ju försöka att hålla igen på kalorierna. SUCK!!
Tvätta får jag väl göra så jag drar mig ner till maskinen och lägger i ... Men, ... slut på tvättmedel.
Jaha, ring till gubben så han får ta med sig hem.
- Måste jag gå in på affären? säger han ..
Hallå!! Var finns tvättmedel att köpa om inte där?  På OK
Ja handla var du vill men ta med dig mjölk också.
Sätter mig vid datorn och letar lägenhet åt dottern som ska praktisera i Karlstad.  Ringer några samtal. Stängt, lunchstängt eller lång väntekö.  Suck!
Det är inte det lättaste. Suck igen!
Nää, då får det bli lite betapet eller tetris när jag ändå sitter här.
Kollar på klockan. Oj är den redan så mycket.
Va ska jag fixa för mat? Gubben blir glad när han får korv så då blir det korv igen. Suck!
Så går denna dan med.
Tur att inte alla dar är så för då går jag upp i limningen.

Kram!!!


stundande student

Jaa, då är julen och nyår passé och nya prövningar väntar.
STUDENT!!!
Vi var i Karlstad i går med Anna o Christine och provade balklänningar. Jisses!! Vilka priser. M provade säkert 12-15 st. och alla var fina. Hon fastnade til slut för en stilig och elegant kreation. A fastnade också för en jättefin klänning. Sen ska det vara skor, väska, sjal, nya underkläder, håruppsättning, klänning att ha på dagen, studentmössa, supébiljett, helst nån stilig och elegant limonsin som lämnar så man gör en fin entré på balen. Hon får nöja sig med att åka i en vanlig volvo om inte nån gla o go granne kan låna ut eller köra nån av sina fina bilar. 
 jaa, det är säkert nåt mer och det är ju inte klokt vad det ska vara mycket grejer. Har hört att en del killar ska ha presenter med till sin dam. Idioti! Vem är det som har hittat på detta spektakel. USA?
Nu ska ni inte tro att jag inte tycker om detta spektakel men det är priserna som bekymrar mig och att det trissas upp hela tiden och den ena ska vara bättre än den andra.
Tänk alla de ungdomar som inte har föräldrar som betalar.
Min äldsta dotter ville inte på bal. Hon fick en utlandsresa i stället och det blev billigare. Detta är vår andra student så vi vet vart det lutar med kostnaden.
Kram på er!


allmänt

Nu är vi tillbaks från Falkenberg.
Det är långt att köra bara över en natt men pappa blev jätteglad över att vi kom.
På nervägen skulle Bosse åka över Skara, en omväg på c;a 10 mil för att köpa byxor.  I somras köpte han ett par att ha på jobbet. Såå, vi svängde in i Skara och han köpte två par byxor + en skjorta.

Vi bodde jättefint på ett B&B. Andra Maj hette det och värdparet var kanon. God frukost, goa sängar, bra service. Jag rekomenderar det varmt.Vi bodde i flamingorummet.

Det står en flamingo bakom växten.

Gå in på tandfen.blogg.se och kolla mer på Emelies bilder.

När vi skulle hem till B& B på kvällen var det som om en blixt skulle slå ner . Det lyste upp väldigt. Sen fick vi reda på att det var en meteorit (?) som slog ner på vår planet.


Jag är tvungen ut till havet och känna de salta stänken och det vill jag lova att det var. Blåst och iskallt men det luktar underbart.

Tur att denna snö som kom, inte kom igår för det var nog så körigt med all trafik på 45:an. De byter stugor i fjällen vid tre tiden så alla dessa kom som ett pärlband efter vägen.

I dag fick jag hämta mitt paket med grejer till badrummet. Kul! Jo, pyttsan!!
Jag rev ner allt och städade. 
Sen såg jag att jag  hade beställt för kort duschstång och min gamla får jag inte ihop igen. Suck!  Duschdraperiet kom inte så nu får jag vara utan både stång och draperi. Man blir så besviken i stort sett  varje gång man skickar efter nåt.
Mattan lägger jag inte på förrän draperiet kommer.
Så blev det med det!
Jag åker nog och köper en ny stång i morron.

Joo, jag har börjat banta i dag för säkert hundrade gången. I hela mitt liv har jag jojo bantat men sen gått upp alla kilon + några till. Men nu känner jag att det är illa , väldigt illa.
Ska försöka men jag vet ändå hur det går. Bara jag får bort en del kilon så får det vara sen.

Vi hörs!
ps. Jag är absolut ingen bra skrivare . Kan inte få ihop en text till ett läsligt och begripligt språk. Men det e såå kul. ds.äntligen

Nu äntligen har julen städats bort. Det blir ljust och tomt för grejer som står överallt. Det är bra.
Jag tror jag har blivit allergisk mot grejer. Har ta mig f.. grejer överallt.
Skulle kunna göra en rensning så det var tomt i huset när Bosse kom hem. Jag har lust att renovera, köpa nya möbler, fixa o dona. Har beställt lite nytt till badrummet som kommer snart. Duschdraperi, handdukar, hylla och en ny matta.
Det blir nog fint. Sen får jag ge mig på ett annat utrymme för min kreativitet.
Vävstolen är ett annat som jag mäste börja med. Det kliar i väv armen för nåt avlönat jobb syns inte till så långt ögat kan nå.

Till helgen ska vi åka till Falkenberg för pappa fyller 80 år. Jennie och Emelie ska följa med men Marie vill vara hemma. Långt att åka så vi åker tidigt på lördag morgon.Hoppas vägarna förblir fina för jag tycker såå mycket om att åka bil. Finns inget mer avkopplande.


Solnedgång i Falkenberg . Marie och Jennie


Så vi hörs te vecka!
Kram...

tankar..

Hej alla glada vänner!!


Nu känns det bra med solen som skiner och att vi går mot en ljusare tid.
En vy från vår veranda ut mot Velen.Men...

Jag  tycker så mycket om julen  .. jag håller den kvar så länge det går, fast apelsinerna skrumpnar...Hyacinterna vissnar...Tomten hänger sig kvar..och tom. mina första tulpaner jag fick av Bosse har vissnat.Ja ja, jag får väl städa ut julen då. Suck!
 
Nää, jag väntar till vecka... en e väl en värmlänning.
Kram på er...

Nyår

Vi skulle till Utterbyn och fira med god mat, raketer  osv. Men kom på i sista stund innan vi åkte att hundarna e dö rädda  för raketer .Vi stoppa bilen full i material till paperslyktor och åkte iväg. Efter all god mat så plocka vi fram detta i Monicas lilla kök och började pysslet. Det var lättare sagt än gjort. Vi hade lite olika teorier om hur det skulle funka. Ni får själva se resultatet.

Ha ett fortsatt gott nytt år!
Kram på er...Alla började brinna på backen,
Ska försöka igen till trettonhelgen....

RSS 2.0